HIVATALOS: Felipe Nasr bemutatkozik az IndyCarban!

HIVATALOS: Felipe Nasr bemutatkozik az IndyCarban!
credit:IndyCar


Az utolsó szabad hely is elkelt az IndyCar szezonnyitó, St. Petersburg-i versenyének rajtrácsán.

A Carlin hivatalosan megerősítette, hogy Felipe Nasr viheti pályára a 31-es számú Dallara-Chevyt a floridai ideiglenes vonalvezetésen.

A brazil pilóta szerződése egyelőre csak erre az egy fordulóra szól.

„Örülök, hogy csatlakozhatok a Carlinhoz életem első IndyCar-hétvégéjén St. Petersburgben” – nyilatkozta Nasr. „Jó látni, hogy mindaz a munka, amit ebbe a programba fektettünk végre kifizetődött. Köszönettel tartozom Trevor Carlinnak és a Chevrolet támogatásának a lehetőségért, hogy vezethetem a 31-es autót. Nagyon lelkes vagyok, amiért hozzájárulhatok a csapat munkájához a tapasztalatommal és a tudásommal, remélhetőleg a néhány nappal ezelőtti, sebringi teszten mutatott sebességet át tudjuk ültetni St. Petersburg utcáira is. Tudom, hogy a csapat nagyon keményen dolgozott a holtszezon során, izgatottan várom, hogy a péntek reggeli szabadedzésen pályára hajtsak.”

A Carlin másik, 59-es számú gépét Max Chilton vezeti az idény tizenkét road/street versenyén – beleértve St. Pete-et is -, valamint az Indy 500-on.

A gárda a minap azt is bejelentette, hogy a maradék négy oválfutamon Conor Daly veszi át a brit pilótától az 59-es kormányát.