Isten éltesse a mérges autóversenyzőt!

Isten éltesse a mérges autóversenyzőt!

Ma ünnepli 39. születésnapját az IndyCar 2014-es bajnoka, egyben a 2018-as Indianapolis 500 győztese, Will Power.

A Team Penske ausztrálja azonban nem csak a pályán nyújtott teljesítményével alkotott maradandót, hiszen máig ő az egyetlen pilóta a szériában, akiből hosszú életű meme-alapanyag lett. A “mérges autóversenyző” nevű alkotások bölcsője az IndyCar 2011-es, New Hampshire-i futamára datálható, amikor is a versenyirányítás feje, Brian Barnhart úgy döntött, jó ötlet a szakadó esőben útjára engedni a mezőnyt az egymérföldes oválon.

A csapatok hiába könyörögtek, hogy ezzel a lépéssel a pilóták életét sodorja veszélybe, nem volt apelláta, versenyezni kellett. Nem meglepő módon az autókat fizikai képtelenség volt a pályán tartani, számos versenyző a falban végezte, köztük Power is, akiben a balesetet követően olyannyira felment a pumpa, hogy autójából kiszállva azonnal a versenyigazgatóság felé vette az irányt, ahol élő egyenes adásban, kamerák kereszttüzében tudatta véleményét a mindenki által ismert, nemzetközi jelzés vehemens használatának formájában. Az incidenst követően az ausztrálból azonnal az internet kreatív népének abszolút kedvence vált, Barnhartból pedig közutálat tárgya, különösen, hogy egy huszárvágással akarta semmissé tenni a restartról hozott határozatát, és az azt megelőző, utolsó, teljes egészében megtett kör állása alapján hirdetett végeredményt.

De ez már egy teljesen másik történtet.

Most inkább tegyük azt, amiért ez a cikk valójában megszületett, vagyis tisztelegjünk a szülinapos előtt, méghozzá a mérges autóversenyző legjobb pillanataival.

Boldog születésnapot, Will!

 

 

Az eredeti kép:

x1.jpg

 

És amit az internet kreatív oldala belelátott:

 

x001.jpg

x20.jpg

x4444.jpg

x10.jpg

x11.jpg

x111.jpg

x114.jpg

x12.jpg

x124.jpg

x16.jpg

x2.jpg

x3.jpg

x48.jpg

x4_1.jpg

x5.jpg

x6.jpg

x7.jpg

x77.jpeg

x8.jpg

x9.jpg

 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.
Elfogadom
Elutasítom
Privacy Policy