Leleplezték Felix Rosenqvist idei IndyCar-gépét

Leleplezték Felix Rosenqvist idei IndyCar-gépét
credit: NTT Data Services


Az NTT Data Services hivatalos blogján mutatta meg a világnak a Chip Ganassi Racing általuk szponzorált, 10-es számú Dallara-Hondájának 2020-as, első számú festését.

Az IndyCar idén debütáló biztonsági megoldásával, az aeroscreennel felvértezett autó volánja mögött ebben a szezonban is a svéd Felix Rosenqvistet kell keresni.

A 2019-es idény legjobb újonca természetesen maga is megosztotta vadonatúj köntösbe öltöztetett munkaeszközének fotóit a közösségi médiában.

Az NTT Data hosszú évek óta támogatja Ganassiékat, 2019-től pedig a tech-céget már az IndyCar főszponzoraként is jegyzik.

A Chip Ganassi Racing a március 15-én, St. Petersburgben startoló szezonnak három versenygéppel vág neki, miután Rosenqvisthez, valamint az ötszörös bajnok és egyszeres Indy 500 győztes Scott Dixon mellé csatlakozik Marcus Ericsson is.

Az Arrow McLaren SP-től (tavaly még Schmidt Peterson Motorsports) átigazolt 29 éves svéd – honfitársához, Rosenqvisthez hasonlóan – második idényét kezdheti meg az amerikai open-wheel csúcsán.