Jimmie Johnson végre megszerezte A POSZTERT

Jimmie Johnson végre megszerezte A POSZTERT

A NASCAR történetének legrejtélyesebb, mára már egyenesen legendássá vált csoportképe az 1987-es The Winston előtt készült.

Az ominózus fotó a királykategória, vagyis a Cup charlotte-i all-star futamának mezőnyét ábrázolta, köztük a tragikus sorsú Tim Richmonddal.

Azt, hogy valami nem stimmel a felvételen egy rajongó szúrta ki, aki szerint jól kivehető rajta a néhai playboy [felső sor, balról a második] fedetlen, legbecsesebb szerve is. Sokan azonban ezt máig vitatják, mondván a szóban forgó képrészlet valójában az ekkor már súlyos beteg Richmond járóbotját ábrázolja és köze sincs korhatáros tartalomhoz.

Maga a legfőbb érintett, tehát Tim a sajtó kitartó faggatózása ellenére soha nem erősítette meg, ugyanakkor nem is cáfolta, hogy a csoportképen tényleg megvillantotta volna a férfiasságát.

Egy biztos, a fotó óriási botrányt kavart, ami miatt az ekkoriban nem csak a versenyt, de magát a NASCAR királykategóriáját is főszponzorként jegyzett Winston kénytelen volt hivatalos sajtóközleményt is kiadni. A cég ebben bejelentette, hogy a posztert némi módosítást követően újranyomtatják, a korábbi példányokat pedig megsemmisítik.

Az eredeti képből megmaradt darabok igazi gyűjtői ereklyék lettek, a „büszke tulajdonosok” sorát pedig immár egy igazi szupersztár is gyarapítja.

A hétszeres Cup-bajnok Jimmie Johnson a minap Twitterén jelentette be, hogy végre már ő is a híres poszter birtokosának mondhatja magát.

Szavait alátámasztva pedig egy fotót is mellékelt a gondosan bekeretezett csoportképről.Hát nem csodás?


A poszter teljes sztoriját az alábbi cikkben lehet elolvasni:

>>>>>A NASCAR történetének legrejtélyesebb csoportképére több, mint 30 éve nincs biztos magyarázat


Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.
Elfogadom
Elutasítom
Privacy Policy