Mégsem úszta meg sérülés nélkül a karácsonyi balesetét Kyle Larson

Mégsem úszta meg sérülés nélkül a karácsonyi balesetét Kyle Larson

Mint arról az USAracing is beszámolt, Kyle Larson december 26-án, az új-zélandi United Truck Parts International Midget Series egyik futamán hatalmas balesetet szenvedett.

Az akkori hírek szerint a több szaltóval és átfordulással járt bukást az amerikai látszólag komolyabb sérülés megúszta, elővigyázatosságból azonban az éjszakát az egyik közeli kórházban volt kénytelen eltölteni.

Január elsején azonban Larson már újra bevetésre kész volt, így vissza is tért az UTPIMS soron következő versenynapjára. Ha pedig ott járt, rögtön meg is nyerte a Huntly Speedwayen rendezett 40 körös futamot.

A bruised Kyle Larson Racing wins at Huntly International Speedway in the UNITED Truck Parts International Midget Car Series. LIKE James Selwyn Photos to see more content!Copyright James Selwyn 2020

Közzétette: James Selwyn Photos – 2020. január 1., szerda

Az ünneplés közepette készült felvételeken jól látszik, hogy a NASCAR Cupban a Chip Ganassi Racinget szolgáló Larsonon azért igencsak nyomot hagyott a karácsonyi bukása. A versenyző bal szeme még mindig teljesen vérben úszott, alatta pedig jókora sötét folt is éktelenkedett.

Ez a “kellemetlenség” azonban egyáltalán nem hátráltatta.

“Győzelemmel kezdtem a 2020-at Huntlyn” – írta a 27 éves pilóta Twitterén. “Ez volt az egyik legmenőbb győzelmem mindazok után, amin az elmúlt héten keresztül mentem.”


Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.
Elfogadom
Elutasítom
Privacy Policy