Megelevenedett a színtiszta horror a NASCAR Hírességek Csarnokában


Hihetetlen, Hitchcock filmbe illő jelenetek zajlottak le a NASCAR ikonikus épületében.

Kedd este, helyi idő szerint kilenc óra magasságában furcsak dologra lettek figyelmesek az észak-karolinai Charlotte-ban található NASCAR Hírességek Csarnoka (NHoF) közelében sétáló emberek.

Az amerikai stock-car szervezet épülete felé egyre több és több madár repült, majd hatalmas erővel bevágódtak az ablakokon.

Az összezavarodott állatok odabent teljes erővel a falaknak csapódtak, szó szerint megölve saját magukat.

Az elképesztő események utóéletéről egy Hollie Cameron nevű hölgy tett közzé videót a saját Facebook profilján. Cameron az NhoF főbejáratát követő területet filmezte le, amelyen tökéletesen kivehetőek voltak a padlón szanaszét tetemek.

A felvételen jól látszik továbbá, amint egy madár a szárnyait verdesve zuhan lefelé, majd holtan terült el a padlón társai maradványai között. Egy, az épületben dolgozó nő elmondása szerint az állatok körülbelül egy órán keresztül özönlöttek befelé.

„Nyilvánvalóan valami baj van velük” – fűzte hozzá Cameron. „Ez egyáltalán nincs rendben.

Egy másik alkalmazott egyenesen apokaliptikusnak titulálta a történteket.

„Olyan érzés, mintha itt lenne a világvége.”

A rendőrség mellett az egyik carolinai madármentő egyesület képviselői is a helyszínre érkeztek.

Utóbbiak elmondása alapján összesen 310 állat repült be Hírességek Csarnokába. Közel egyharmaduk már ott helyben elpusztult, tízet el kellett altatni, száz további szárnyas pedig súlyos töréseket szenvedett. A többi madár kisebb sérülésekkel megúszta, ezeket a szakértők reményei szerint pár napon velül szabadjára engedhetik.

A madármentők egyik képviselője szerint egy eddig ismeretlen külső körülmény hatására zavarodhattak meg az állatok.

„Ezek a madarak normál esetben nem repülnek éjjel, ezért úgy véljük, hogy valami megbolygatta az alvásukat és felébredve ezt a viselkedést váltotta ki belőlük.”

 

 Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.
Elfogadom
Elutasítom
Privacy Policy