Személyesen üzent a szurkolóinak Robert Wickens!


Egy hónappal a horrorbalesete óta először hallatott magáról a Schmidt Peterson Motorsports versenyzője.

Szebben nem is indulhatott volna az IndyCar szezonzáró, sonomai futamának vasárnapja.

A viadalt megelőzően ugyanis a széria rajongóinak nagy megkönnyebbülésére Robert Wickens egy rövid videót tett közzé a közösségi oldalain keresztül:

„Helló mindenki, csak egy gyors üzenetre szeretnék időt szakítani. Hosszú idő eltelt, mióta utoljára posztoltam bármit is a közösségi médiában. Szeretnék köszönetet mondani mindannyiótok kedves szavaiért, az összes pozitív energiáért, ami teljes mértékben a világot jelentette nekem és a családomnak. Most már a rehabilitáción vagyok, próbálok újra száz százalékos lenni amilyen hamar csak lehetséges, de nem tudom, hogy mit tartogat számomra a jövő. Nagyon hosszú lesz az út a felépülésemig. Minden amit mondhatok, hogy olyan keményen fogok dolgozni, edzeni amennyire csak lehetséges, hogy biztosra menjek és a lehető leggyorsabban visszatérjek a versenyautóba.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Just wanted to say a few words, and also good-luck to everyone in Sonoma this weekend!

Robert Wickens (@robertwickens) által megosztott bejegyzés,

A 29 éves versenyző még augusztus 19-én, a Pocono Racewayen rendezett ABC Supply 500-on szenvedett súlyos balesetet, aminek következtében több helyen eltört mindkét lába, a kezei, könyöke, bordái, gerince, mindemellett pedig tüdőzúzódásokat is szerzett.

Wickens az elmúlt hetekben számos operáción átesett, a gerincvelőt ért sérüléseinek mértékét azonban csak a későbbiekben tudják pontosan meghatározni.

A Schmidt Peterson Motorsports alapító/társtulajdonosa, Sam Schmidt korábban már többször is hangsúlyozta, hogy a csapat #6 Dallara-Hondája az idén nem csak az Indianapolis 500, de a 2019-es IndyCar-szezon legjobb újoncának választott kanadaié és várni fognak rá ameddig csak kell.