Fuss, Sárga Angyal, fuss!


A NASCAR Sprint Cup vasárnapi, atlantai versenyének abszolút sztárja, ikonja, mi több, nemzeti hőse nem a bajnokság valamelyik bálványozott sztárpilótája lett.

A legnagyobb figyelmet – sőt, egyesekből talán már őszinte rajongást is – a biztonsági csapat egyik tagja váltotta ki, aki olyan sprinteket vágott le miközben szedegette össze a pályán lévő törmelékeket, hogy az akár olimpiai felkészülésnek is beillene.

Itt azonban még korántsem volt vége, hiszen a sárga overálos gepárdnak – mert, hogy egy és ugyanarról a személyről van szó – a verseny későbbi részében ismét sikerült összehoznia egy epikus momentumot, amikor is nagy igyekezete közepette szó szerint eltaknyolt az Atlanta Motor Speedway kellős közepén -mindezt pedig természetesen élőben láthatták nézők milliói USA és világszerte. 

A közösségi oldalaknak hála a pályamunkás pillanatok alatt celeb lett, olyannyira, hogy egy időre még az Egyesült Államok legpörgősebb témái közé is bekerült a Twitteren.

Ne maradjunk ki mi sem a jóból, és öregbítsük kicsit a tizenöt perces hírnevét:

 

A Futás.

 

 

Minden rajongói videó legnagyobbika:

  

   

Az esés:

  

 

És a zakó végtelen animgifben:

 

  

   

  

Végül pedig még annyit, hogy a poszt nyitóképén nem csak a hasonlóság miatt látható SpongyaBob. A NASCAR Sprint Cup május 9-ei, kansasi futamának ugyanis a Nickelodeon lesz a főtámogatója, ezért a verseny a SpongeBob Squarepants 400 névre hallgat majd. Komoly.

ev9.jpeg