Meglett az ellopott NASCAR autó, a csapat futamának azonban lőttek


Öröm, bódottág, megkerült az Xtreme Racing ellopott versenygépe!

Like a boss: a csapattulaj John Cohen és a visszakapott Chevy

    A Gwinnett megyei rendőrség helyi idő szerint szombaton reggel megtalálta az egy nappal korábban, ismeretlen tettes által eltulajdonított 44-es számú Chevrolet-t.

Mint ismeretes, a kiscsapat tulajdonában lévő autót az atlantai Morrow egyik parkolójából lovasították meg még péntek hajnalban. A mindenre elszánt rabló egy szürke Jeep-pel érkezett a helyszínre, majd átült az Xtreme Racing 2004-es évjáratú Ford pickupjába, azt azonban nem is sejtette, hogy az autó mögé csatolt szállító trailerben nem más pihenget, mint a NASCAR Sprint Cup ezen a hétvégén, az Atlanta Motor Speedway-en esedékes futamára szánt versenygép.

Az eset után a rendőrség abbéli reményét fejezte ki, hogy ha az elkövetők realizálják, mit is rejt a trailer, akkor a lehető legrövidebb úton meg fognak szabadulni attól, mivel a 250.000 dollár értékű, speicális járművet nem lehet egykönnyen pénzzé tenni.

Az Xtreme Racing nagy örömére igazuk lett az egyenruhásoknak, hiszen alig egy 24 órával később a Chevy-re teljesen sértetlenül találtak rá egy, a bűntény elkövetésének helyszínétől nem messze fekvő erdős területen.

A pozitív fordulat ellenére azonban a csapatnak már nincs lehetősége arra, hogy csatlakozzon a Sprint Cup mezőnyéhez vasárnap. Tegnap az Xtreme tulajdonosa, John Cohen még reménykedett abban, hogy az autójuk a kvalifikáció előtt megkerül és időben áteshet a NASCAR kötelező technikai ellenőrzésén, sajnos azonban nem így történt, így a gárda hivatalosan is visszalépni kényszerült.A rendőrség az elmúlt nap során végig nagy erőkkel kereste az eltuladonított járművet, a csapat pedig még egy teljes szezonra szóló, VIP paddock belépőt is felajánlot mindazoknak, akik használható információval rendelkeznek az ügyben. Az idő azonban lejárt, ők pedig kénytelenek voltak lenyelni a békát.

Az elkövetők személye továbbra is ismeretlen, ahogyan a csapat Ford pickupjának, az ahhoz kapcsolt trailernek, valamint az utóbbiban tárolt 100.000 dollár értékű tartalékmotornak és egyéb felszereléseknek tartózkodási helye is.

Nézzük azonban a jó oldalát, legalább visszakapták egy szem versenygépüket.

És nem röhögünk a bizarr szitun, hanem maximálisan együtt érzünk.

     Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.
Elfogadom
Elutasítom
Privacy Policy