Kurt Busch sorsa az ügyészség kezében van


A doveri rendőrség átadta az ügyészségnek a Kurt Busch állítólagos bántalmazási ügyével kapcsolatban lezajlott nyomozás eredményét.

Mint ismeretes, a 2004-es NASCAR Cup bajnokot, egyben a 2014-es Indianapolis 500 legjobb újoncát azzal vádolja volt élettársa, hogy tavaly szeptemberben fizikálisan bántalmazta motorhome-jában. Patricia Driscoll feljelentésében, valamint az ezt követő tanúvallomásában azt is állította továbbá, hogy a férfi mentálisan instabil, alkoholproblémákkal küszködik és a kérdéses éjszakán öngyilkossággal is fenyegetőzött.

Busch és ügyvédje vehemensen tagadták a vádakat, Driscollt pedig egy féltékeny nőként aposztrofálták, aki nem képes elfogadni, hogy kapcsolata véget ért.

„A doveri rendőrség néhány héttel ezelőtt befejezte a Kurt Busch-sal kapcsolatos nyomozást és már átadta az eredményeket a Kent megyei ügyészségnek” – áll a rendőrség sajtóközleményében. „A[z ügyészségi] hivatal átnézi a nyomozás során megállapított adatokat és ezt követően hozza meg a döntést, hogy vádat emel-e Mr. Busch ellen, vagy sem.”

Arról, hogy miként áll Busch szénája, nem lehet tudni konkrétumot, lévén a rendőrség semmilyen részletet nem hozott nyilvánosságra a nyomozást illetően.

Ennek ellenére a 36 éves amerikai versenyzőnek jövő hét hétfőn jelenése lesz a Delaware állabeli családjogi bíróságon, ahol folytatódik a meghallgatás a Driscoll által beadott távoltartási végzés ügyében.

A NASCAR első embere, Brian France továbbra sem foglal állást az ügyben és addig semmiféle döntést nem hoz Busch jövőjét illetően, amíg hivatalos ügyészségi, vagy bírósági határozat nem születik.

Busch csapata, a Stewart-Haas Racing szintén támogatásáról biztosította versenyzőjét.

 

 kép: Stewart-Haas Racing

 

 

Kapcsolódó posztok:

Volt barátnője bántalmazással vádolja Kurt Busch-t

Exe szerint Kurt Busch mentálisan instabil

Kongresszusi képviselő követeli Kurt Busch eltiltását

Máris eldurvulni látszik Kurt Busch bírósági ügye

Busch: Patricia már drogbárókat is ölt

Folytatódik a NASCAR sztár és az orgyilkos abszurd csatája

Az exbarátnő szerint Busch sürgős pszichiátriai segítségre szorul