Kurt Busch sorsa az ügyészség kezében van


A doveri rendőrség átadta az ügyészségnek a Kurt Busch állítólagos bántalmazási ügyével kapcsolatban lezajlott nyomozás eredményét.

Mint ismeretes, a 2004-es NASCAR Cup bajnokot, egyben a 2014-es Indianapolis 500 legjobb újoncát azzal vádolja volt élettársa, hogy tavaly szeptemberben fizikálisan bántalmazta motorhome-jában. Patricia Driscoll feljelentésében, valamint az ezt követő tanúvallomásában azt is állította továbbá, hogy a férfi mentálisan instabil, alkoholproblémákkal küszködik és a kérdéses éjszakán öngyilkossággal is fenyegetőzött.

Busch és ügyvédje vehemensen tagadták a vádakat, Driscollt pedig egy féltékeny nőként aposztrofálták, aki nem képes elfogadni, hogy kapcsolata véget ért.

“A doveri rendőrség néhány héttel ezelőtt befejezte a Kurt Busch-sal kapcsolatos nyomozást és már átadta az eredményeket a Kent megyei ügyészségnek” – áll a rendőrség sajtóközleményében. “A[z ügyészségi] hivatal átnézi a nyomozás során megállapított adatokat és ezt követően hozza meg a döntést, hogy vádat emel-e Mr. Busch ellen, vagy sem.”

Arról, hogy miként áll Busch szénája, nem lehet tudni konkrétumot, lévén a rendőrség semmilyen részletet nem hozott nyilvánosságra a nyomozást illetően.

Ennek ellenére a 36 éves amerikai versenyzőnek jövő hét hétfőn jelenése lesz a Delaware állabeli családjogi bíróságon, ahol folytatódik a meghallgatás a Driscoll által beadott távoltartási végzés ügyében.A NASCAR első embere, Brian France továbbra sem foglal állást az ügyben és addig semmiféle döntést nem hoz Busch jövőjét illetően, amíg hivatalos ügyészségi, vagy bírósági határozat nem születik.

Busch csapata, a Stewart-Haas Racing szintén támogatásáról biztosította versenyzőjét.

 

 kép: Stewart-Haas Racing

 

 

Kapcsolódó posztok:

Volt barátnője bántalmazással vádolja Kurt Busch-tExe szerint Kurt Busch mentálisan instabil

Kongresszusi képviselő követeli Kurt Busch eltiltását

Máris eldurvulni látszik Kurt Busch bírósági ügye

Busch: Patricia már drogbárókat is ölt

Folytatódik a NASCAR sztár és az orgyilkos abszurd csatája

Az exbarátnő szerint Busch sürgős pszichiátriai segítségre szorulEz a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.
Elfogadom
Elutasítom
Privacy Policy