Az Andretti Autosport folytatná MRTI programjátNem is olyan rég még arról szóltak a hírek, hogy az Andretti Autosport 2015-ben limitálni fogja programját az IndyCar nevelőszériáit tömörítő Mazda Road to Indy-ben, a dolgok azonban gyorsan változnak.

 

 

A gárda első embere, Michael Andretti éppen Baton Rouge-ban promótálja a jövő év április 10-12-én esedékes GP of Louisianát, ahol a média képviselőinek elmondta, a pletykákkal ellentétben az Andretti Autosport továbbra sem tett le arról, hogy 2015-ben is ott legyenek mind a Pro Mazda, mind pedig az Indy Lights mezőnyében.

„Közel vagyunk hozzá” – nyilatkozta a szakember. „Két Mazda autó, és dolgozunk két Indy Lights-on is. Örülök, hogy beszámolhatok erről, mert úgy gondolom, valóban visszatérünk. Voltak idők, amikor még nem ezt mondtam volna.”

Andrettiék az idei holtszezon folyamán már a kanadai Dalton Kellett és az amerikai Neil Alberico számára is tesztlehetőséget biztosítottak a Pro Mazda autóikban.

Az Indy Lights-cal kapcsolatban azonban a legutóbbi hír a csapat háza tájáról még arról szólt, hogy nem tartják valószínűnek a vadonatúj IL-15 kasztni megvásárlását.

Az Andretti Autosport jelenleg az IndyCar mellett a Formula E-ben és a Global RallyCross-ban képviselteti magát.