Jogorvoslatért folyamodna Kevin Ward Jr. családja


A Ward szülők nem nyugszanak bele, hogy Tony Stewartot tisztázták a fiuk életét követelő, augusztusi, sprint car baleset ügyében.

 

Kevin Ward Sr. szerint a vádesküdtszék döntése miatt gyermekük nem nyugodhat békében, ezért a fellebbezés lehetőségét vizsgálják.

„A fiunk a sárga zászlós periódus alatt szállt ki az autójából, amikor a verseny fel volt függesztve” – áll a húszéves korában elhunyt Ward Jr. családja által kiadott sajtóközleményben. „Az összes jármű visszavett a sebességéből és nem gyorsított, kivéve Stewartot, aki szándékosan próbálta megfélemlíteni Kevint azzal, hogy oldalirányban, feléje gyorsított, ami végül a tragédiához vezetett. „

Az ESPN értesülései szerint a család máris kapcsolatba lépett az ügyvédeikkel annak érdekében, hogy jogorvoslattal éljenek a szerintük tévesen meghozott döntéssel kapcsolatban.

A boncolással egyidejűleg elvégzett toxikológiai vizsgálat során megállapítást nyert, hogy Ward Jr. a baleset idején marihuána hatása alatt állt, amelynek mértéke károsan befolyásolta józan ítélőképességét.

 

 

 

Előzmények:

 

Halálos baleset részesévé vált Tony Stewart

Seriffhivatal: Egyelőre nincs bizonyíték Tony Stewart ellen

Tompa trauma okozta Kevin Ward Jr. halálát

Sparks: Stewart mindent megtett, hogy kikerülje Kevint

Tony Stewart a soron következő versenyt is kihagyja

Bünteti a NASCAR az autóikat elhagyó versenyzőket

Tony Stewart Atlantában tér vissza

Új fejezetéhez érkezett a Stewart-ügy

Kedvezőtlen fordulatot vett Tony Stewart ügye

A tanúk meghallgatásával folytatódik Tony Stewart ügye

Stewart megúszta, Ward Jr. drog hatása alatt állt