Amikor a művészet másolja a versenypályákat


Az utóbbi időben egyre többször kapom magam azon, hogy a deviantART-on bóklászom és álmélkodom a művészi vénával megáldott emberkék alkotásain.


A portfólióként, egyben pedig közösségi hálóként is funkcionáló oldalra naponta több tízezer képet töltenek fel a világ minden tájáról. Van, aki csak egy online kiállítóhelyként tekint rá, mások viszont a kitörési lehetőséget látják benne, abban bízva, hogy valaki felfedezi a tehetségüket. Utóbbi esetében különösen csábító, hogy az oldalon befutott, nagy nevek is aktívan jelen vannak, akik árgus szemekkel vizslatják a következő generációk munkáit.

A reménybeli művészek mellett a deviantART azok számára is nagyszerű szórakozást nyújthat, akiknek – hozzám hasonlóan – még egy pálcikaemberke megrajzolása is leküzdhetetlen akadályt jelent. Nem létezik olyan téma, amelyben ne találna az ember eszméletlenül jól kidolgozott alkotásokat, legyen az glitteres póni, popsztárok, sport, vagy akár hedonista manga hős. A zenében azt mondják, hogy már minden dallamot lejátszottak, nos a deviantART-on már minden létező dolgot lerajzoltak, amiből egyenesen következik, hogy az IndyCar sem maradt ki a szórásból.

Az alábbi galériára kattintva következzék 21 darab, a blog profiljába vágó lenyűgöző alkotás az oldal legnagyobb tehetségeinek jóvoltából.

 

   

  

  

Aki nem éri be a galériában látottakkal, az látogasson el a posztban szereplő művészek deviantART oldalára:

     

http://kalmek182.deviantart.com/

http://pmason44m.deviantart.com/

http://anime-ray.deviantart.com/http://klem.deviantart.com/

http://alleycatsgarden.deviantart.com/

http://deviantmike423.deviantart.com/

http://paulmccall.deviantart.com/

http://rodgallery.deviantart.com/

http://olleandro.deviantart.com/

http://th07.deviantart.net/

http://camiloandres.deviantart.com/Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.
Elfogadom
Elutasítom
Privacy Policy