Danica Patrick showgirlként riszálta


Aki többé-kevésbé rendszeres olvasója a USAracing blognak, az tisztában van vele, hogy modern korunk rákfenéjét, a bulvárszegmenst igyekszünk a lehető legkisebb mértékben képviseltetni.

Vannak azonban olyan pillanatok, amikor nem lehet mit tenni és az univerzum törvényének engedelmeskedve egyszerűen muszáj sutba dobni elveinket. Ilyen volt a december 10-én lezajlott American Country Awards amelynek háziasszonyi tisztségében nem mást üdvözölhetett a nagyérdemű, mint a XXI. századi autóversenyzés legmeghatározóbb és egyben legmegosztóbb hölgypilótáját, a NASCAR üdvöske Danica Patricket.

 

A 2013-as Daytona 500 pole-pozíciósa alkalmazkodva a díjátadó otthonául szolgáló Las Vegas szellemiségéhez, hamisítatlan showgirl jelmezben lépett színpadra a közönség soraiban és a tévéképernyők előtt ülő férfinézők legnagyobb örömére.

A show-t megelőzően többen találgatták, hogy vajon miként fog szerepelni a nem éppen fesztelen humorérzékéről híres Danica az ACA színpadán, azonban a Stewart-Haas Racing versenyzője tisztes helytállásról tett tanúbizonyságot. A jellegéből adódóan eredendően vad kosztümjében egy táncos performanszot is bevállalt, majd a szöveges összekötő részekben a nagy adag öniróniától sem riadt vissza.

 

Erre már tényleg nincsenek szavak.

 

dp5_1.jpg

dp15.jpg

 

 

dp18.jpg

 

 

 

dp12.jpg

dp1.jpg

 

Mondom, hogy van önkritikája:

  

Később azért visszatért a normailtás talajára:

  

dp6.jpg

dp10.jpg

dp7.jpg

 

Műsorvezetőtársa, a Grammy-díjra jelölt Trace Adkins is jelmezt húzott:

 

dp8.jpg

dp9.jpg

dp11.jpg

 

  

 

képek: AP, Getty