Nehézfiúkat igazol a Hulman Motorsports


Sajtóértesülések szerint hamarosan két, szakmai körökben elismert név csatlakozik a Hulman Motorsports-hoz.

Az Indianapolis Motor Speedway és az IndyCar motorsport tevékenységét felügyelő Hulman Motorsports a hírek szerint napokon belül hivatalosan is bejelenti új, magas beosztású tisztviselőit.

A The Indianapolis Star úgy tudja, a Hulman Motorsports értékesítési vezetői pozícióját Jay Frye fogja betölteni.

Frye neve legfőképpen a NASCAR-ból lehet ismerős. A szakembernek korábban három Sprint Cup csapathoz, az MB2 Motorsports-hoz, későbbi nevén a Ginn Racinghez, valamint a Red Bull Racing Team-hez is érdekeltsége fűződött résztulajdonosi és/vagy menedzsmenti formában, az elmúlt két évben pedig a Hendrick Motorsports üzleti fejlesztésekért felelős részlegén dolgozott.

A marketing osztály élére C.J. O’Donnellt nevezi ki a Hulman Motorsports. A szakembert a hírek szerint Bobby Rahal ajánlotta be, miután a kétezres évek elején már volt alkalmuk együtt dolgozni még a Jaguár Forma-1-es projektje révén.

O’Donnell a Jaguar Land Rover részlegének globális marketingigazgatójaként szerzett magának megkérdőjelezhetetlen hírnevet, emellett pedig a Ford marketing menedzsereként is letette a névjegyét.

Mindkét pozíció jelentési kötelezettséggel bír a Hulman & Co. vezérigazgatója, Mark Miles felé.

A széria felső vezetésének további névsora: Jeff Belskus (a Hulman & Co. elnöke), Derrick Walker (az IndyCar versenyzésért felelős igazgatója), Doug Boles (az IMS elnöke), Robby Greene (az IMS Productions elnöke), valamint Gretchen Snelling (a jogi osztály vezetője).

 

 

 

 kép: IMS