IndyCar pilóta a legszebbek között


Húzós időszakon van túl az IndyCar mezőnye, miután az elmúlt tizenegy hétben kilenc versenyt – beleértve két duplafordulót – futottak le gyors egymás utánban, valamint a poconói állomást megelőzően még két tesztnapot is rendeztek.

A feszített tempót követően a széria csipet-csapata jelenleg kéthetes nyári szünetét tölti, hogy aztán újult erővel vághassanak neki az augusztus első hétvégéjén esedékes Mid-Ohio-i futamnak. A pilóták különféle módon használják ki a szabadnapokat, van, aki családja körében lazít és akadnak olyanok is, akik nem tudnak mit kezdeni üres óráikkal és más sorozatokban teszik próbára magukat, lásd Tony Kanaan-t, aki az Indianapolis Motor Speedwayen rajtol el ezen a hétvégén a GRAND-AM bajnokságban, míg az idei IndyCar szezon egyetlen újonca, Tristan Vautier az F1600-ban gördül rajthoz.

Ebben a posztban azonban a blog női olvasóinak szeretnék kedvezni, hiszen az IndyCar jelenleg talán legnagyobb népszerűségnek örvendő versenyzője, James Hinchcliffe ismét modellkedésre vetemedett, méghozzá a Sportsnet nevű kanadai magazin felkérésére. Az Andretti Autosport színeiben idén már három futamgyőzelemnél tartó Hinchcliffe-et ugyanis az a megtiszteltetés érte, hogy beválasztották szülőhazája legvonzóbb sportolói közé, és ennek örömére jól le is fotózták a lap hölgyolvasóinak legnagyobb örömére.

Ne szaporítsuk tovább a szót, íme csajok tehát James Hinchcliffe, amikor nem neonzöld overálban tekergeti a szintén neonzöld, 27-es számú GoDaddy autó kormányát.

   

yy.png 

y.png

 

yyyyy.png


yyy.png

 yyyyy1.png

                     

   

yyyyy3.png

  

A Sportsnet tudomásom szerint Magyarországon nem kapható, azonban a magazin hivatalos weboldalán bárki megnézheti, hogy kik is jelenleg Kanada legvonzóbb férfi és legcsinosabb női sportolói.

 

 

    

képek: Matt Barnes, Jamie Hodgson /Sportsnet/