Modellkedésre adta a fejét Hinch


Az exkluzív, férfiaknak szóló életmódmagazin, a Sharp legújabb divatanyagában nem más köszön vissza, mint az IndyCar jelenlegi mezőnyének legnépszerűbb versenyzője, James Hinchcliffe.


A fiatal pilóta, aki az idei szezonnyitón St. Petersburgben megszerezte élete első főkategóriás győzelmét, igen népes szurkolótábort tudhat magáénak, melyben mindkét nem és minden korosztály egyaránt képviselteti magát. Az Andretti Autosport fiatal tehetsége nem csak vezetői képességeinek köszönhetően vált napjaink IndyCar-jának egyik legismertebb figurájává. Egyedülálló személyisége, humora és életszemlélete sokak arcára csal mosolyt, de az sem elhanyagolható, hogy a széria női rajongóinak jelentős része külső adottságai előtt is áhítattal adózik, még annak ellenére is, hogy a Hinch becenévre hallgató fiatalember a legnagyobb jóindulattal sem sorolható be a manapság olyannyira divatos belőtt sérójú, simaképű, bávatag vámpírfilmsztár kategóriájába.

A Sharp ügyesen felmérte a fiatal sportolóban rejlő lehetőségeket és jól le is fotózta a tavasz legtrendibb bőrdzsekijeiben, miközben máris megelőlegezte neki a „bajnok” jelzőt.

Azt mindenki döntse el maga, hogy Hinch mennyire vált be modellként, egy azonban biztos, Lewis Hamilton 2012-es GQ fotósorozatát nagyságrendekkel sikerült überelni.

  

 

 

h9.jpg

h5.jpg

h144.jpg

h10.jpg

h2.jpg

h11.jpg

h3.jpg

h6.jpg

h12.jpg

 

 

 képek: Sharp