10 dolog, amit egy versenyző nem akar hallani a csapatrádión


A David Letterman Show szerdai adásában Graham Rahalt érte az a megtiszteltetés, hogy felolvashatta a népszerű talk-show aktuális top 10-es listáját.

A 24 éves versenyző szereplésének aktualitását természetesen a most hétvégén megrendezésre kerülő IndyCar szezonnyitó futam adta, melynek az amerikai tehetség az édesapja, az Indianapolis 500 győztes, háromszoros CART bajnok Bobby Rahal és a showman Letterman tulajdonában lévő csapat, a Rahal Letterman Lanigan Racing színeiben vág neki. Graham egyébként szép emlékekkel várhatja a St. Petersburg-i versenyt, miután első és eddigi egyetlen futamgyőzelmét itt szerezte meg 2008-ban, amivel még egy rekordot is beállított, hiszen 19 évesen, 3 hónaposan és 2 naposan ő lett az amerikai nyílt karosszériás autóversenyzés történetének eddigi legfiatalabb futamgyőztese.

 

Mivel a műsor videóit sorra törlik a különféle megosztó oldalakról, így most következzék szöveges formában, magyarul a tíz bölcsesség. 

 

 

10 dolog, amit egy versenyző sem akar hallani a csapatrádióban verseny közben

 

10. A piros autóban ülsz, vagy a zöldben?

9. Szeretlek.

8. Rajtad van a szemüveged?

7. Miért nem válaszolsz az SMS-eimre??

6. Az FM 90.3-at hallgatod, Rio első számú szambarádióját.

5. Mennyit aludtál?

4. Új szponzorunk van – a Carnival Cruises! (a luxusutakkal foglalkozó cég hajói közül az utóbbi években több elsüllyedt és rendkívül gyakoriak a műszaki meghibásodások – ezek nem túl jó ómenek egy versenyautó számára)

3. Mit akarsz???

2. Kicsoda is a jó autóversenyző? Te vagy! Igen, te vagy!

1. Haver, rossz irányba mész!