Bulvár: Itt az új GoDaddy reklám


Miután már annyira beharangoztam ezen a blogon a NASCAR üdvöske Danica Patrick vadonatúj Super Bowl reklámfilmjét, az illem úgy kívánja, hogy maga a kész mű is egy külön posztot kapjon.

A kisfilmben a 2012-es daytonai Nationwide futam pole pozíciósa, egyben a bajnoki pontverseny tizedik helyezettje kivételesen szinte nyakig begombolkozva áll és beszél, miközben a Leonardo DiCaprio exbarátnőjeként elhíresült izraeli Victoria’s Secret angyal, Bar Refaeli és a statiszta szakma koronázatlan királya, Jesse Heiman demonstrálja a cég meglehetősen szerény önjellemzését, azaz a szexis és az okos találkozását.

Még szerencse, hogy nem a 2009-es Indianapolis 500 harmadik helyezettje bonyolódott vad csókcsatába Heimannal, hiszen a világ még abból sem tért teljesen magához, hogy az éppen válófélben lévő Patrick máris nyíltan vállalja kapcsolatát kollégájával, a Nationwide-ban tavaly bajnoki címet szerző, Ricky Stenhouse Jr.-ral. Mindenesetre érdekes év elé nézünk, hiszen nem sűrűn fordul elő, hogy egy csúcskategóriás versenysorozat két tagja egy párt alkot. Márpedig a 2013-as NASCAR Sprint Cup bajnokságban idén Danica és a bizonyos szögből Felipe Massa hasonmásnak is beillő Stenhouse egymás ellenfelként fog a pályára gurulni. Más kérdés, hogy mi lesz, ha netán kiteszik egymást a pályáról…. Patrick habitusát ismerve Rickynek nem árt beszereznie egy szuszpenzort.