Travis Pastrana és autója odabasz a stílusnak


Hogy ki is Travis Pastrana? Gondolom nem sokan vannak, akik ne tudnának rögtön arcot csatolni a névhez, na de azok kedvéért, akik mégsem tudnák hirtelenjében beazonosítani, segítek: többszörös motocross és supercross bajnok, tízszeres X-Games aranyérmes, négyszer nyerte meg az amerikai ralibajnokságot, idén pedig a NASCAR Nationwide-ban láthatjuk viszont teljes szezonos versenyzőként.

Számtalan motoros és autós világrekordot tart – köztük a rally autóval véghezvitt leghosszabb ugratást -, elismert kaszkadőr, bázisugró, professzionális celeb – saját műsora, a Nitro Circus hazánkban is nagy sikerrel futott az MTV-n – , showman és ügyeletes hülyegyerek. Igen, így egybeírva. Ha valaki az USA-ba téved, nem adok egy napot, és valahol 100%, hogy bele fog futni emberünkbe egy óriásplakáton, amint éppen energiaitalt, cipőt, mobiltelefont, táblagépet, napszemüveget, órát stb. reklámoz, és nincs olyan talk-show, melybe ne hívták volna már meg. Ha mégis, akkor abban hamarosan fel fog tűnni. Népszerűsége javában túlnőtte már hazáját, melyben vitathatatlan érdemei mellett egyedülálló stílusa és személyisége is szerepet játszik, arról nem beszélve, hogy hihetetlen érzékkel találja meg a kiskapukat önmaga középpontba állítására, ráadásul úgy, hogy ezért a végén nem neheztel rá senki. Olyan nyaktörő mutatványokat csinál, amelyeket az egyszerű földi halandó tátott szájjal néz végig, majd az első sokk után legtöbbüknél csak egy “WTF”-ra telik, azonban konkrétan képes magából akkora idiótát is csinálni, hogy végül senki nem földöntúli lényként tekint rá, hanem simán egy gyerekre közülünk, aki valamiben (jóval) ügyesebb az átlagnál.

Nos, ez a kétlábon járó PR-gépezet a jelenleg zajló NASCAR Media Tour-on ismét kitett magáért, miután sikerült meglehetősen (szándékosan) félreértelmeznie az öltözködési előírást. A csütörtöki napon a Roush Fenway Racing sajtótájékoztatójára került sor. A csapat Sprint Cup különítménye, Carl Edwards, Ricky Stenhouse Jr., Greg Biffle, valamint a Nationwide-os Trevor Bayne a dress code-nak tökéletesen eleget téve, fekete öltönyben és elegáns szürke ingben válaszolgattak az újságírók kérdéseire, nem úgy Travis Pastrana, aki kockás zakójában, teniszcipőjében és elmaradhatatlan Red Bull baseball-sapkájában (nem hiába imádják a szponzorok) inkább úgy nézett ki, mint Sherlock Holmes, aki egészben lenyelt egy utcai deszkás kölyköt. Az alaphangulat és a téma ezzel persze azonnal adott volt, míg maga a stílus koronázatlan királya azzal magyarázta a bizonyítványát, hogy neki csak annyit mondtak, öltönyt vegyen fel a nagy eseményre.

Miután mindenkinek a szeme megszokta a látványt, jött az újabb sokk, nevezetesen Pastrana autójának kinézete. A 60-as számú Ford ugyanis valami eszement színorgiával indul bevetésre a február végén kezdőd szezonban, nem is csoda, hogy a rajongóktól rögtön megkapta a nem túl hízelgő “minden idők legrondább festése” címet. Na de nézzük a dolog jó oldalát: legalább könnyű lesz megtalálni a pályán.

A közösségi oldalakat persze azonnal ellepték a képek. Fotózták Pastranát jobbról, balról, ahogyan a bűnronda autóját is. Ezekből szemezgetek most. Csak. Mert.  

57_5.jpg

15_6.jpg


2_5.jpg

16_1.jpg 

10_5.jpg

7_1.jpg
5_7.jpg

12_6.jpg4_6.jpg

11_4.jpg

6_2.jpg

  

  

képek: twitter.com, instagramEz a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.
Elfogadom
Elutasítom
Privacy Policy