Éljen a szurkolói kreativitás!


Sokak szemében az animációk és gifek készítése egy bizonyos témában tinilányok kiváltsága, akik előszeretettel vagdossák meg kedvenc videoklipjeiket, vagy éppen egy adott sztár interjúit/nyilvános szerepléseit, hogy az így kapott kis mozgó képeket felhasználhassák fórum avatarként, vagy szétspammelhessék velük a különböző közösségi oldalak üzenőfalait.

Azonban ez korántsem így van, ugyanis számos sportrajongó is készít kreatív vénájukat kihasználva találó animációkat, azzal a nem titkolt szándékkal, hogy szórakoztathassák szurkolótársaikat, vagy éppen feldobják weboldalukat, blogjukat, netes profiljukat.

Természetesen az autóversenyzés sem képez kivételt, azonban míg Forma 1-es, vagy éppen NASCAR témájú gifekkel tele a padlás, addig az IndyCar sorozattal kapcsolatos mozgó képeket már jóval nehezebb találni. Ezért – mivel úgy érzem, ily módon is szolgálnom kell a közt – csokorba gyűjtöttem a nekem legjobban tetsző animációkat, melyeket a szériáról készítettek, s most, ünnepélyesen meg is osztom őket. Remélem tetszenek!  

963.gif

58.gif

547.gif

2.gif

3.gif

2_2.gif

z.gif

zz.gif

zzz.gif

serag.gif

zana.gif

t.gif

tt.gif

ttt.gif

ttttt.gif

tttttt.gif

tttt.gif

36_1.gif

rwa.gif

28.gif

10_1.gif

aefg.gif

68_1.gif

0.gif

00.gif

000.gif

0000.gif

00000.gif

000000.gif

qw.gif

1_1.gif

4_1.gif

5_1.gif

awawef.gif8_1.gif

sr.gif