Hírek vacsora mellé

Hírek vacsora mellé

– Mid-Ohiora megváltoztatták a Push to Pass használatának szabályát. A módosítás értelmében a csodagomb lenyomását követően csak öt másodperccel később lép a rendszer működésbe. Alkalmanként húsz másodpercig alkalmazható, összességében pedig 100 másodperc áll a versenyzők rendelkezésére, hogy kihasználhassák az extra lóerők által nyújtott lehetőségeket.

Hírek vacsora mellé

– Bobby Rahal lesz a Grand Marshal a Honda Indy 200-on.

– A NASCAR michigani fordulóján, a Pure Michigan 400-on pedig Kid Rock.

– Miután Graham Rahal 2+1 évre szóló szerződését nem hosszabbította meg a Chip Ganassi Racing a mai nappal lejárt határidőig, az amerikai versenyző is csatlakozott azon kollégáihoz, akik a fontanai szezonzárót követően szabadon szerződtethetőek a 2013-as szezonra. A további névsor: James Jakes, Sebastien Bourdais,  Rubens Barrichello, EJ Viso, Takuma Sato, Oriol Servia és Ryan Briscoe.

– Ismét megbukott egy drogteszten a cseh Tomas Enge, ezért a korábban néhány IRL futamon is felbukkant versenyzőt 18 hónapra eltiltotta a motorsporttól az FIA.

– Ryan Hunter-Reay autójának festése a Peletonia nevű jótékonysági szervezetre,  és ezzel együtt a rák elleni küzdelemre  kívánja felhívni az emberek figyelmét a hétvégén.

– Végül nem Arie Luyendyk Jr. lett a befutó Emily Maynard-nál a The Bachelorette fináléjában, viszont nagy esély van arra, hogy az egykori Indy Lights versenyző legyen a következő Nagy Ő, vagyis – már ha elvállalja – fordulhat a kocka és a legújabb, az USA-ban már sorrendben a kilencedik szezonját kezdő showban az ő szívéért küzdhet meg mintegy tucatnyi hölgy. A 2006-os Indianapolis 500-on is részt vevő pilóta azonban továbbra sem adta fel, hogy jövőre ismét az IndyCar-ban állhasson rajthoz, addig is azonban be kell érnie a prominens (pénzes) személyek kétüléses versenygéppel való élményautóztatásával, valamint az amerikai celeb-lét szépségeivel.