A leggyorsabb lány Miranda Lambert városában – Itt a klip!


Random bulvárszekciómban már írtam arról, hogy mindannyiunk kedvenc – és most a kedvenc szót lehet pozitívan és negatívan is értelmezni, kinek belátása, szíve, kedve, satöbbije szerint – versenyzőnője, azaz Danica Patrick igent mondott az amerikai country-sztár Miranda Lambert felkérésére és örömmel eljátszotta a címszerepet a Grammy-díjas énekesnő „Fastest Girl In Town” című számához készült kisfilmben.

A klip elég jól sikerült, ez a zene stílus viszont továbbra is kábé úgy viszonyul hozzám, mint Kurt Busch a spanyol etiketthez, úgyhogy arról nem kívánok mélyebben – de még felszínesen sem – értekezni, mindenki döntse el maga, hogy miként értékeli Lambert asszonyság munkásságát. 

Inkább következzék a videoklip igazi klasszikus B-filmes stílusban, melyben minden megvan ami szem-szájnak ingere. Autós üldözés, fegyverek, zsaruk, egy kis W. Earl Brown, a férfinézőknek a szexis autótolvajok, vagyis Miranda és Danica, a hölgyeknek pedig a  dögös tetovált főszereplő srác, a végére pedig egy fain kis csattanó, melyről csak annyit mondok, senki ne számítson a szó szoros értelmében vett happy endre, dehát egy ilyen  – ahogyan az énekesnő definiálta – mini-akciófilmhez nem is illett volna a szirupos cukormáz. Nemde?