Chevrolet Detroit Belle Isle Grand Prix végeredmény, avagy egy blogger vesszőfutása


Megkésve, aktualitását veszítve, három nap csúszással, szolidan lógó orral posztolva, szigorúan csak a teljesség igénye végett, de íme a Chevrolet Detroit Belle Isle Grand Prix végeredménye. 

Mindezek előtt álljon itt a cseppet sem mentegetőzésnek vagy éppen, önsajnálatnak szánt kis magyarázat a késésre.

Szegény kicsi blogger egyéb ilyen-olyan okok miatt nem tudta élőben nézni a vasárnapi versenyt, emiatt kaparta is a falat rendesen, de úgy volt vele, hogy fél lábon is kibírja azt a fél napot, mikor bár felvételről, de kényelmesen hátradőlve – a megszokott monitorozós stream cigánykodás helyett full hd tévén – nézheti a várva-várt versenyt. Ehhez mindössze annyi áldozatot kellett hoznia, hogy messziről kerülte a netet, rá sem kattintott a Chrome, Explorer, Firefox szavakkal fémjelzett ikonokra, telefonján kikapcsolta az internetet és nem nézte a privát e-mailjeit, twitterét stb. Mert az biztos, hogy valahol belefutott volna az eredménybe, mint történt az néhány évvel ezelőtt a Super Bowl kapcsán, mikor is az Echo tv hírcsíkján közölték vele a meccs győztes csapatának kilétét. Televíziót sem kapcsolgatott emiatt, egyedül zenecsatornákat és dokumentumfilmeket nézegetett, bár ennek is megvolt az előnye: rájött például, hogy a Nickelback új száma nagyon ott van, a Discovery Channel révén pedig kissé rágyúrt az agysejtjeire is.

Nos, szóval, a fél napból három nap lett és még mindig nem néztem meg a versenyt, azonban eddig bírtam a böjtölést és belekukkantottam youtube-on, valamint lecsekkoltam a végeredményt is, mert már állandóan lefelé biggyesztett számnak köszönhetően inkább hasonlítottam egy emosra, mintsem egy normális emberi lényre. 

És hogy miért nem sikerült megnéznem? Egyszerű. Technikai problémák, időhiány, motherfucker (trademarked by Kurt Busch) internetszolgáltató (igen, a négybetűs) és egyéb rajtam kívülálló dolgok miatt, amik borzasztóan bosszantóak tudnak lenni, hiszen ha én cseszek el valamit azért csak magamat hibáztathatom, ha viszont nem tudok tenni ellene, az rosszabb, mint pl. egy esetleges Real Madrid vs. bármelyik magyar focicsapat meccs végeredménye ránk nézve.

Úgyhogy most összekapom magam és bepótolom minden lemaradásom, amit az önként vállalt száműzetésem alatt összeszedtem.

Hétvégén Texas, jippijeee!!